Apple IOS

Изтрийте цялото съдържание и Settings pe iPhone si iPad с iOS 11

IOS 11 стартира през Бета версията за всички, които искат да тестват бъдещата операционна система iPhone si iPad.

Както видяхме в нашите тестове, новата система е сега има много бъговеи неизправности, някои дори в настройките / опциите на менюто.
Един от проблемите еpinпотребители, е невъзможно да общо нулиране iPhone или iPad, куб.м. изтрийте напълно данните.

Не знаем дали е грешка в iOS 11 или не Apple умишлено е блокирал тази опция за устройства, в които е влязъл акаунт iCloud / Apple ID, но е ясно, че „Изтриване на цялото съдържание и Settings”Не е функционален, докато не премахнем удостоверяването на акаунта iCloud вписан iPhone или iPad.

Изтрийте цялото съдържание и Settings

Така че, за да изтрием всички данни от устройство с iOS 11, трябва само да излезем от акаунта си Apple преди да кликнете върху „Изтриване на цялото съдържание и Settings".

Как да влезете в акаунт от iCloud от iPhone или iPad 

Отиваме на "Settings"на iPhone или iPad, след това кликнете върху опцията за потребителско име. Това е първата опция в менюто "Settings".

Apple_ДОКУМЕНТ ЗА САМОЛИЧНОСТ_Settings. JPG

В менюто, което се отваря, превъртете до дъното и натиснете "Изход".

Sign_out.jpg

В полето, което се отваря, въведете паролата iCloud, след това кликнете върху „Изключване“.

лого

Процесът на премахване на удостоверяването може да отнеме няколко минути. След като завършим този процес, отиваме на "Settings">"общ">"Нулиране">"Изтрийте цялото съдържание и Settings".

Внимание! то операцията ще изтрие всички данни от iPhone или iPad и ще донесе всички настройки на фабриката, но на устройството ще имате всички iOS 11 Бета.

Изтрийте цялото съдържание и Settings pe iPhone si iPad с iOS 11

За автора

хитрост

Имам удоволствието да споделя опита си с компютрите, мобилната телефония и операционните системи, да разработвам уеб проекти и да предлагам най-полезните уроци и съвети.
Обичам да "играя" на iPhone, MacBook Pro, iPad, AirPort Extreme и операционни системи macOS, iOS, Android и Windows.

Оставете коментар

2 Коментари

  • Nak tanya..apa makna изтрива цялото съдържание и settings #ios ?? Имате ли данни за данните, приложението и данните за приложението за изтегляне? Saya hanya ingin hapuskan data dalam mobile legend untuk buka akaun baru .. отговорете ми, моля

    • Обикновено тази функция се използва преди да продадете своя iPhone, iPod или го дайте на някого. След това всички данни трябва да бъдат изтрити. Друга причина е да направите пълно нулиране. Ако имате снимки, документи и други синхронизирани данни в iCloud, те ще се върнат към устройството след нулиране.